Tule töihin Megalockiin, automatiikan asentajaksi

Tule töihin Megalockiin, automatiikan asentajaksi

    Megalock Oy etsii tiimiinsä uutta Automatiikan asentajaa (13.02.2012)


    Tehtävässä vastaat Megalock Oy:n kehittämien ja maahantuomien ovi- ja turva-automatiikka tuotteiden asennuksista pääkaupunkiseudulla ja ajoittain ympäri Suomea. Edellytämme sinulta asiankuuluvaa tuntemusta automatiikan parista ja toivomme, että persoonana olet ihmisläheinen, aktiivinen ja itsenäinen vastuunkantaja, joka jaksaa palvella kasvavaa asiakaskuntaamme päivittäisissä ihmisten kulkemiseen liittyvissä ongelmissa.
    Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen pysyvän työsuhteen menestyvässä, nuorekkaassa, huippumoderneja ratkaisuja valmistavassa Megalock-perheessä. 

    Rekrytoinnista vastaa suoraan Megalock Oy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 20.2.2012 sähköpostitse osoitteeseen jobs@megalock.fi tai ota yhteyttä Matti Uneliukseen 0503676068. Merkitse hakemuksesi tunnuksella "Automatiikka asentaja".