Tule töihin Megalockiin, myynnin asiantuntijaksi!

Tule töihin Megalockiin, myynnin asiantuntijaksi!

    Megalock Oy etsii tiimiinsä Teknisen myynnin asiantuntijaa (13.02.2012)


    Tehtävässä vastaat Megalock Oy:n kehittämien ja maahantuomien järjestelmien myynnistä, uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien yritysasiakkaidemme palvelemisesta ja lisämyynnistä. Huolehdit pääkaupunkiseudun ja koko Suomen myynnistä. Myyntipäällikkönä perehdyt asiakkaan tarpeisiin ja ratkot niitä itsenäisesti ja tiimisi kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen ja raportoit siitä suoraan toimitusjohtajalle.


    Edellytämme sinulta menestyksekästä myyntihistoriaa, tekniikan tuntemusta ja suurta mielenkiintoa sitä kohtaan. Henkilönä olet ihmisläheinen, aktiivinen ja itsenäinen vastuunkantaja. Viihdyt kentällä yritysasiakkaidemme parissa. Luonnollisesti pärjäät englannin kielellä. Koulutustaustasi sopii työnkuvaan, mutta historiasi ja personasi astuvat edelle!
    Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen pysyvän työsuhteen menestyvässä, nuorekkaassa, huippumoderneja ratkaisuja valmistavassa Megalock-perheessä. Saat itsenäisen työtehtävän jota tiimisi tukee, kiinteän kuukausipalkan, autoedun ja tietokoneen.


    Rekrytoinnista vastaa suoraan Megalock Oy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 20.2.2012 sähköpostitse osoitteeseen jobs@megalock.fi Merkitse hakemuksesi tunnuksella "Teknisen myynnin asiantuntija".