Megaflexille menestystä maailmalla

Megaflex kulunvalvontajärjestelmä on saavuttanut ennätyksellisen menestyksen. Tuotteen sydän on Greenbox. Näitä tuotteita on asennettu jo yli 5.000 kpl Suomessa ja ulkomailla.

MEGAFLEX GREENBOX -järjestelmä on tarkoitettu korvaamaan olemassa olevat raskaat ja suljetut kulun­valvontajärjestelmät. Toimivan ja käyttäjäystävällisen kulunvalvontajärjestelmän rakentaminen ei ole kos­kaan ollut näin vaivatonta.

MEGAFLEX GREENBOX on monipuolinen ja joustavasti ohjelmoitava oviohjain/keskitin. Se ohjaa neljää ovea ja väyläpohjaisena se mahdollistaa jopa 60 oven ohjaamisen. Yhdessä ohjaimessa on off line- tilassa 1.000 000 milj käyttäjää aikaohjelmineen vakiona.

GREENBOX voidaan hel­posti asentaa myös olemassa oleviin kaapelointeihin ja kokoonpanoon voidaan käyttää useita olemassa olevia lukijoita ja kulkutunnisteita.

Modulaarinen rakenne sekä monipuoliset standar­diliittymäprotokollat mahdollistavat ohjainyksikön liittämisen sekä MEGAFLEX-kulunhallintajärjestel­mään että muihin kiinteistön järjestelmiin. Järjestelmä voidaan rakentaa joko väyläkaapelointina, RS 485- tai IP-pohjaisena.