Megalock

Case Vaativa teollisuus- ja satamakohde:

Vaativa teollisuus- ja satamakohde valitsi Megaflex-tuotteen

Yli 700 hehtaarin teollisuusalueella oli päivittäistä rekka- ja henkilöliikennettä yli 2000 käyttäjän verran päivässä. Lisäksi alueella oli useita eri kulunvalvontajärjestelmiä ja useita erilaisia kulkukortti- ja lukijatekniikoita – hallinta oli hankalaa useiden eri osapuolten kesken.

Asiakas halusi yhden kulunvalvonnan järjestelmän toteutettuna siten, että ajoneuvojen ja eri käyttäjäryhmien kulkutunnisteita ei tarvitsisi vaihtaa.

Megalock Oy ratkaisi asian toimittamalla Megaflex kulunvalvontaohjelmiston ja Greenbox IP-oviohjaimet sekä integroimalla multiprotokollalukijoiden avulla eri tunnisteet yhdellä järjestelmällä hallittavaksi.

Käyttäjä hallinnoi järjestelmää selainkäyttöliittymällä verkossa olevilta työasemiltaan. Järjestelmä laajeni kattamaan teollisuusalueen lisäksi satama-alueen ja muita kiinteistöjä.

Case Tasavallan presidentti:

Presidentin kannettava kassakaappi

Kun Koivisto vielä oli presidenttinä, tuli silloiseen Megalockiin erityinen pyyntö. Presidentin turvallisuuspäällikkö tarvitsi laukkua, jotta salaiset asiakirjat saataisiin kuljetettua Amerikkaan.

Ongelmaan piti kehittää  ratkaisu vain viidessä päivässä. Laukku ei saanut herättää mitään huomiota ja se piti olla helposti kuljetettava.

Pöydälle voitiin pian nostaa aivan tavallisen näköinen Adidaksen urheilukassi. Kassin sisään oli kuitenkin rakennettu päästä avautuva kassakaappi ja kantokahvojen sisään oli asennettu vaijerit. Lopulta Presidentti sai käyttöönsä oman, kannettavan kassakaappinsa.

_MG_1328
Case Maailman suurin elektroniikkavalmistaja:

Maailman suurin elektroniikkavalmistaja valitsi Megalock-automatiikkatuotteet kaikkiin kiinteistöihinsä

Asiakkaalla oli tarve saada kulunhallintaa kiinteistöihinsä. Kiinteistöjä oli paljon ja kaikissa kulku vapaata. Kulunvalvonta oli hoidettu täysin perinteisin ratkaisuin eli kääntöovien avulla. Henkilöitä oli Suomessa yli 6000 ja kiinteistöjä 17 kpl.

Kohteiden turvallisuutta haluttiin nostaa ja kiinteistöjen sisäistä kulkua hallita tehokkaammin.

Megalock rakensi ensimmäiset ratkaisut Keilaniemeen ja sen jälkeen niitä laajennettiin koko Suomen kattaviksi. Megalock rakensi myös ulkomaille useita kulunhallinta-alueita.

Ratkaisuksi tarjottiin Megalockin innovatiivisia kulunvalvottuja automatiikkatuotteita.

Nykyään asiakkaalla on 120 Megalockin korkeanturvallisuuden automatiikkatuotetta, joista kulkee päivittäin tuhansia henkilöitä.

Sairaalarefe
Case HUS-sairaalat:

Vuorokauden ympäri valvotut lääkekaapit

HUS-sairaaloissa lääkekaappien on oltava esillä ja lääkkeiden nopeasti saatavilla. Asiakas tarvitsi kuitenkin järjestelmän, jolla valvoa että lääkekaapeilla käyvät vain oikeat henkilöt ja kaapin käytöstä jää rekisteri, josta voidaan tarkistaa kaapin käytön päivämäärät ja kellonajat sekä käyttäjät. Megalock suojasi kaapit Abloyn clik-lukoilla. Avain jättää rekisteriin jäljen ja käyttäjien oikeuksia voidaan tarvittaessa rajoittaa. Clik-avaimella saadaan samalla turvakaapin lukko käyttöön. Näin voidaan varmistaa että lääkekaapeilla ei käy vääriä ihmisiä. Nyt lääkekaapit pysyvät valvottuina vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä.