Metaflex Hermeettiset liukuovet

Hermeettiset Metaflex-liukuovet

Leikkausaleihin ja muihin kliinisiin tiloihin kehitetty ainutlaatuinen hermeettinen ratkaisu.Hermeettisen ominaisuutensa ansiosta hengitysilman välityksellä leviävät taudit ja influenssat saadaan kontrolloitua, mm. potilashuoneissa, leikkaussaleissa ja muissa kliinisissä tiloissa.

Testattu paineensietokyky 100 Pa. Leikkaussaleissa puhtaan ilman ja ilmanpaineen merkitys on suuri, näin ylimääräisen turbulenssin vähyys ja ilmanpaineenvaihtelujen hallinta on hermeettisellä liukuovella parhaimmillaan.

Metaflex on rakentanut hermeettisiä ovia yli 30 vuotta menestyksellisesti ja on omalla tuotesektorillaan maailman markkinoiden kärkinimi.

Metaflex ovia käytetään myös lääketehtaissa, missä lääkkeiden raaka-aineet eivät saa päästä kosketuksiin keskenään sekä elektroniikkatehtaissa, joissa ilman puhtaus on erityisen tärkeää. Suomessa tuotteilla kymmeniä referenssikohteita.

Metaflex liukuovia toimitetaan mekaanisina ja automaattisina. Ovilehti laskeutuu alas, painuu lattiaa sekä ovipieliä vasten sulkeutuessaan

Saatavana:
- Ikkunalla, lisäoptiona ikkunoihin integroidut sälekaihtimet
- Röntgen huoneen lyijyovet 1-3mm lyijyinsertillä, lisäoptiona lyijylasi-ikkuna, jonka voi myös varustaa integroidulla sälekaihtimella
- Perustoimitukseen sisältyy: ovilehti, kisko, tiivistyskarmi, automaattikoneisto
- EI30 Hermeettinen ovi
- 2-lehtiset vaihtoehdot

- Uutuutena täyslasiset MF5Glass ovet

http://www.metaflex.nl


Yhteenveto:
- Säästää arvokasta puhdasilmaa, kohteesta riippuen, sadoista jopa tuhanteen kuutioon tunnissa ( m3/h)
- Maksimi ovipaino 400 kg Ovilehti kestää koviakin iskuja, kestävän rakenteensa ansiosta.
- Helppo puhtaanapito bakteereista ja pölystä
- Kaikki pinnat yhtenäisiä ja tasaisia ilman saumoja

Ota yhteyttä