Palvelut

Oviympäristöjen Kokonaisvaltaista elinkaaripalvelua valtakunnallisesti

Suunnittelu ja konsultointi

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”. Osaava kiinteistöturvallisuuden asiantuntijatiimi suunnittelee toimivan, turvallisen ja tyylikkään ympäristön. Konsultoimme suunnittelijoita ja arkkitehtejä kaikissa toimitilojen ja kiinteistöjen turvallisuuden tyylikkyyttä ja toimivuutta edesauttavissa haasteissa. Tarjoamme myös täyden AutoCAD- ja 3D Pro-palvelun sekä linkkejä laitevalmistajien suunnittelupankkeihin. Kysy lisätietoja.

Projektinhallinta

Olemme rakentaneet useita vaativia ja suuria turvallisuus- ja kiinteistöprojekteja. Kykymme rakentaa ja hallita projekteja syntyy insinööritaidon ja usean vuoden kokemuksen perusteella.

Toiminta käsittää projekteihin liittyvien turvallisuus tarpeiden täyttämisen sekä kohteen ominaisuuksien kehittämisen toimivaksi kokonaisuudeksi, yhteistyössä suunnittelijoiden, arkkitehtien ja asiakkaiden kanssa.

Asennukset, huolto, kunnossapito ja päivitykset

Meillä käytössäsi on asiansa osaava huoltotiimi. Kiinteistöturvallisuuden takaa 24h-päivystys ja joustava keskimäärin kahden tunnin vasteaika. Palvelukykyinen ja motivoitunut henkilökunta sekä asiakasvastuulliset asentajamme hoitavat oviympäristöt kokonaisvaltaisesti nykyaikaiseen kohdevastuuajatteluun pohjautuen. Yhteistyöyrityksiemme kautta huollettavia ja ylläpidettäviä kohteita on valtakunnallisesti tuhansia.

Tehokas huoltosopimus ja ensiluokkainen palvelukonseptimme antaa asiakkaallemme mahdollisuuden keskittyä rauhassa omiin tehtäviinsä. Pyydä toimiva ja kustannustehokas huoltosopimustarjous!

Avainhallinta, ovitieto ja muut sähköiset palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme avainhallintapalvelun, dokumentointipalvelun, sähköisen tilausjärjestelmän sekä Ovitieto-palvelun.

Leasing-palvelut

Tarjoamme turvatuotteita myös leasing-sopimuksella. Olemme tehneet kumppanuussopimuksen Nordea-rahoituksen kanssa. Näin voimme tarjota joustavan tavan täyttää asiakkaamme tarpeet kustannustehokkaalla tavalla.

Ota yhteyttä

Asiakascaset