Megalock

Lukitukset ja oviympäristöt

Meillä käytössäsi on asiansa osaava huoltotiimi. Kiinteistöturvallisuuden takaa 24h-päivystys ja joustava, keskimäärin kahden tunnin, vasteaika. Palvelukykyinen ja motivoitunut henkilökunta sekä asiakasvastuulliset asentajamme hoitavat oviympäristöt kokonaisvaltaisesti nykyaikaiseen kohdevastuuajatteluun pohjautuen. Yhteistyöyrityksiemme kautta huollettavia ja ylläpidettäviä kohteita on valtakunnallisesti tuhansia.

Oviautomatiikka

Megalock Oy on Suomen johtava oviautomatiikan ja erikoisoviautomatiikan valmistaja, maahantuoja sekä huollot ja asennukset toimittava yritys. Megalock toteuttaa kaikkien kokoluokkien oviautomatiikkaprojekteja ja yhdistää niissä omaa Suomalaista tuotantoaan sekä Sveitsistä, Saksasta ja Hollannista maahantuomiamme Kaba Gallenschütz-, Gilgen- ja Metaflex-oviautomatiikka brändejä.

Turvajärjestelmät

Palkittu Megaflex on selainkäyttöinen kulunhallintajärjestelmä, jonka avulla ovia hallitaan reaaliaikaisesti, joustavasti ja tehokkaasti - kiinteistöistä riippumatta ja turvallisuudesta tinkimättä.

Asiantuntijapalvelut

Kulkemisen asiantuntija palvelee asiakasta kaikissa kulkemiseen liittyvissä asioissa, olipa kyse turvallisuudesta, kulunhallinnasta tai oviympäristöistä ylipäänsä. Asiantuntijuus näkyy kaikkialla – tuotekehityksestä, suunnitteluun ja palveluun. Myös kamera- ja rikosilmoitus- , työajanseuranta sekä ruokalapäätteet kuuluvat kulkemisen asiantuntijan palveluihin. Asiakas ei enää tarvitse useita yrityksiä, vaan asiat voidaan hoitaa yhdestä osoitteesta.

Megalock-innovaatiot

Megalock on saanut alkunsa innovaatioista, joilla kulkemista hallitaan ja elää niistä edelleen. Ratkaisujemme turvallisuustaso on jo pitkään ollut niin korkea, että olemme voineet keskittyä kulkemisen rajoittamisen sijaan siihen, kuinka sen hallintaa helpotetaan.