Megalock-innovaatiot

MyLock, tulevaisuuden lukitusratkaisu

Sähköinen lukitusratkaisu parantaa turvallisuutta ja tehostaa toimintaa. MyLock on innovatiivinen oviympäristön lukitusratkaisu. Sen avulla perinteinen mekaaninen lukitusratkaisu muuntuu käden käänteessä sähköiseksi lukitukseksi, jota hallitaan esimerkiksi matkapuhelimella.

Sen sovelluskohteet ovat kotikäytössä, huolto- ja kunnossapitopalveluissa, kiinteistönhuollossa, rakennusteollisuudessa ja julkisen sektorin palveluissa, joissa on hajasijoitettuja käyntikohteita tai avainten hallinta on työlästä tai byrokraattista. Perinteisten, kovien avaimien korvaaminen sähköisillä avaimilla merkitsee huomattavaa turvallisuuden paranemista ja toiminnan tehostumista.

MyLock on jälkiasennettavissa nopeasti ja edullisesti olemassa olevaan mekaaniseen ovilukitukseen ja se toimii myös rinnakkain olemassa olevan mekaanisen lukituksen kanssa. Oviympäristön laajuudesta riippumatta MyLock voidaan myös liittää kulunvalvontajärjestelmään. Kulkuoikeuksia voidaan hallita reaaliaikasesti sekä langattomasti ja tarvittaessa kulku- ja lokitietoja voidaan myös tarkastella selaimen kautta.

MyLock on täysin yhteensopiva MegaFlex-kulunhallintajärjestelmän kanssa

Hyödyt

Tekninen toimintaperiaate

* Huom, sovellusta varten ovelle ei tarvita sähkönsyöttöä, eikä kaapelointeja. Mekaanisesta lukostanne tehdään tällä tuotteella sähköinen lukko.

Käytännön toimintaperiaate

MyLock-esite