Greenbox

MEGALOCKin kehittämä, täysin kotimainen, MEGAFLEX GREENBOX (Access Point Controller) on monipuolinen ja joustavasti ohjelmoitava oviohjain/keskitin.  Se ohjaa neljää ovea ja väyläpohjaisena se mahdollistaa jopa 60 oven ohjaamisen. Yhdessä ohjaimessa on offline- tilassa 160 000 käyttäjää aikaohjelmineen vakiona. 

Yksinkertaisuutta ja joustavuutta

Nykyaikainen prosessoritekniikka, monipuoliset sisään­tuloliitännät ja langattomat ominaisuudet (Wlan/GPRS/ Blutooth) mahdollistavat lukkojen, lukijoiden,  kamera­valvonnan sekä työaikaseurannan hallinnan, jopa kan­nettavilla laitteillaEtähallittavuus antaa joustavuutta päivitys- ja diagnostiikkatilanteissa ja  HTTPS-protokol­la varmistaa liikenteen pankkitason salauksella.

Hyödynnä nykyiset kaapeloinnit, lukijat ja kulkutunnisteet

Modulaarinen rakenne sekä monipuoliset standar­diliittymäprotokollat mahdollistavat ohjainyksikön liittämisen sekä MEGAFLEX-kulunhallintajärjestel­mään että muihin kiinteistön järjestelmiin. Järjestelmä voidaan rakentaa joko väyläkaapelointina, RS 485- tai IP-pohjaisena. Tähtikaapelointeihin täysin langaton  etäpiste on vertaansa vailla. GREENBOX voidaan hel­posti asentaa myös olemassa oleviin kaapelointeihin ja kokoonpanoon voidaan käyttää useita olemassa olevia lukijoita ja kulkutunnisteita.

Toimiva ja käyttäjäystävällinen

MEGAFLEX GREENBOX -järjestelmä on tarkoitettu korvaamaan olemassa olevat raskaat ja suljetut kulun­valvontajärjestelmät. Toimivan ja käyttäjäystävällisen kulunvalvontajärjestelmän rakentaminen ei ole kos­kaan ollut näin vaivatonta!